Obsah fóra Důležité informace do začátku Základní pravidla Vítejte na našem fóru

Vítejte na našem fóru

Něco málo do začátku...

Příspěvek úte 05. bře 2013 14:56:32
pablo Uživatelský avatar
Administrátor

Příspěvky: 39
Toto fórum bylo vytvořeno především pro studenty kombinovaného studia na VŠMIE v Sokolově. Především jako možnost pro studenty komunikovat mezi sebou na "jednom" místě. Nelze však vyloučit, že z přibývajícími tématy zde najdou své odpovědi i ostatní uživatelé a nejen studenti VŠMIE.

Jako registrovaný uživatel máte přístup na celé fórum. Avšak ani jako registrovaný uživatel nemáte přístup do sekcí určených pouze pro studenty. Především se jedná o kategorií Předmětů. V budoucnosti a dle zájmu studentů, bych každému studentovi umožnil vytvořit samotný "osobní" board. Tam by mohl sám zakládat své kategorie a témata. Samozřejmě ve stejném "privátním" režimu, aby k nim měli přístup jen studenti /možnost i veřejného přístupu - záleží na případné domluvě/.

Pokud by jste chtěli získat "studentský" přístup na toto fórum. Můžete se standardně registrovat a na nějakém z budoucích tutoriálů mě osobně kontaktovat. Jde především o kontrolu toho, že jste skutečně mým spolužákem /popřípadě studentem stejného ročníku/. Na tomto základě Vám budou přidělena práva přístupu ke všem kategoriím tohoto fóra. Prosím Vás nežádejte o zařazení mezi studenty jinak než osobně.

Snad Vás toto bezpečnostní opatření neodradí od případného používání tohoto fóra. Jde především o kontrolu nad tím kdo k Vašim případným příspěvkům, přílohám, úvahám atd. bude mít přístup. Možná by bylo vhodné na tomto místě zmínit, že provoz fóra je hrazen čistě z mých vlastních prostředků. A tudíž Vás mohu ujistit, že od Vás nikdo nebude žádat při registraci /ani nikdy v budoucnosti/ žádné peněžní prostředky za užívání tohoto fóra.

Zpět na Základní pravidla

cron